Events

môra-Per Lördag den 16 juli

Äntligen är Fröknarna Fräs fantastiska BBQ-kvällar med smäktande musik tillbaka.

Med endast tre spelningar på agendan har môra-Per valt att lägga en av dem på sitt älskade Fröknarna Fräs.

Maten börjar servaras kl 19:00 och ca 20:30 börjar môra-per spela.

Biljetter går att köpa med och utan BBQ. Alla biljetter säljes på Tickster. Begränsat antal platser så först till kvarn.

Varmt välkommen till en oförglömlig afton.

KÖP BILJETTERNA HÄR


Jesper Lindell Tisdag 26 juli

Äntligen är Fröknarna Fräs fantastiska BBQ-kvällar med smäktande musik tillbaka.

Vi har bjudit in den stora artisten Jesper Lindell som kommer ge oss en catchy hybrid av blue eyed soul och jordnära klassisk rock. . “Its like honey for your mind, dripping down to your soul”. . Maten börjar servaras kl 19:00 och ca 20:30 börjar Jesper spela. Biljetter går att köpa med och utan BBQ. Alla biljetter säljes på Tickster.

Begränsat antal platser så först till kvarn.

KÖP BILJETTERNA HÄR!


Zimmermans Cykelorkester Tisdag den 2 augusti

Christer Skog och hans eminenta Zimmermans Cykelorkester har i sommar valt att cykla förbi Fröknarna Fräs och kommer här ge oss en oförglömlig afton. I sann singer song-writer anda och med berättelser från världens alla skidhörn tar Christer och hans orkester oss med på en resa utöver det vanliga. . Vi säger äntligen är Fröknarna Fräs fantastiska BBQ-kvällar med smäktande musik tillbaka. Som vi har längtat. . Maten börjar servaras kl 19:00 och ca 20:30 börjar Zimmermanns Cykelorkester att spela. Biljetter går att köpa med och utan BBQ. Alla biljetter säljes på Tickster. Begränsat antal platser så först till kvarn.

KÖP BILJETTERNA HÄR!